Kaza, Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi Hayrullah Mahallesi, Sandalzade Bulvarında meydana geldi.

KANAL MARAŞ GÜNE OTOMOBİL DALMASIYLA UYANDI
Edinilen bilgiye göre bugün sabah saatlerinde Ramazan P. (63) idaresindeki 46 NE 009 plakalı otomobil,  gaz pedalının takılması neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek Kanal Maraş Ofisinin olduğu alana daldı. Neyse ki kaza anında parkta ve ofis çevresinde kimsenin olmaması, olası bir can kaybının önüne geçti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazayı yapan araç sürücüsü Ramazan P, olayın şokuyla nasıl kaza yaptığına şaşırdığını, frene bastığında tutmadığını ifade etti. Sağlık ekipleri sürücüye olay yerinde ilk müdahalesini yaparken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çekici marifetiyle olay yerinden kaldırılan otomobilden geriye Kanal Maraş’ın Stüdyosuna verilen maddi zarar kaldı.

Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan, olayla ilgili şunları ifade etti: ''Sabah büroda otururken yolun tam karşısından gelen bir araç gazı kitli kalmış galiba, bunun sonucunda olduğu gibi Kanal Maraşın stüdyosunun bulunduğu yere girdi. Geçmiş olsun diyorum''

Sürücü Ramazan P. ise konuşmasında, “Arabayı çalıştırmamla beraber araba birden hızlandı, gaz takılı kaldı sanırsam, frene bastım hiç tutmadı sonra kontrolden çıktı öndeki arabaya vurmamak için parkın olduğu tarafa kırdım belki kaldırım arabayı durdurur diye sonra duramadım buraya girdim'' dedi.

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.