Doğa güzellikleriyle kendine hayran bırakan bir şehir olma özelliği taşıyan Kahramanmaraş’ın en güzel piknik yeri, Fırnız Mesire alanı sıcaktan bunalanlar için serinleyenlerin adresi oluyor.

Bizde Kanal Maraş ekibi olarak Fırnız Göz Alabalık tesislerine giderek doğal güzellikleri sizlerle paylaştık. Fırnız Göz Alabalık, Kahramanmaraş’ın bunaltıcı sıcaklarında en çok rağbet gören kaçış noktalarından bir tanesi.  Kentin en önemli su kaynaklarının bulunduğu Fırnız vadisindeki birçok alabalık tesisinden kapasite ve hizmet çeşitliliği açısından en büyük olanı burası. Restoran, büfe, çocuk parkı ve vadi boyunca geniş bir alana yayılan piknik çardakları ile hizmet veriyor.

ZİYARETÇİ AKINI YAŞANIYOR
Yıl boyunca hizmet veren tesis yaz ve bahar aylarında özellikle  haftasonları kaçacak çok fazla alternatifi olmayan çevre illerden gelenlerle birlikte ziyaretçi akınına uğruyor. 

Fiyatlar vadideki diğer tesislere göre şehirdeki tekdüze restoranlara göre çok uygun.

"BİZ BU GÜZELLİKLERLE ANILMAK İSTİYORUZ"
Fırnız Göz Alabalık Tesisi İşletme Sahibi Bülent Aras Çardak kavgasına ilişkin yaptığı açıklamada, ''Kötü olaylarla anılmak istemiyoruz, güzelliklerle anılmak istiyoruz. Biz buraya gelen insanlara kötü bir muamele yapmıyoruz. Biz buraya gelen insanlara iyiliği, güzelliği, insanlığı ve beraber yaşamak istiyoruz." dedi.

KAYNAK : Kanal Maraş Özel Haber