Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün büyük bir özveri ile göreve atadığı prensleri tek tek belediyedeki görevini bıraktığını önceki gün Kanal Maraş ekibi gündeme getirmişti. Kendine göre 3 beden büyük olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine talip olan ve geldiğinden bu yana beceriksizliği ile nam yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün önemli prenslerinden olan Göksun Doğumlu Emekli Vali Ahmet Çınar, Hanifi Öksuz’ün Aydın’da ki fabrikasında işe başlamak için yola çıktı. Ani alınan istifa kararının arkasında ise iddialara göre Güngör’ün her hareketine yansıyan büyük egosunun olduğu öne sürüldü.

İSTİFANIN PERDE ARKASINDA GÜNGÖR’ÜN EGOSU MU VAR?

Kanal Maraş haber ekibinin yoğun araştırması neticesinde Göksun Doğumlu Emekli Vali Ahmet Çınar’ın Hayrettin Güngör ile tartışma yaşadığı bunun üzerine istifa ettiğini öğrendi. İddia boyutunda olan bu duyumun hemen arkasından Çınar’ın, Güngör’e: “Böyle Belediye yönetilmez. Sen ne yapmaya çalışıyorsun. Senle kimse çalışmak istemiyor, herkes huzursuz, mutsuz.  Sen galiba psikolojik sorun yaşıyorsun. Senin bir an önce tedaviye ihtiyacın var” dediği öne sürüldü.

DEMEK Kİ SORUN GELENLERDE DEĞİL BURADA OLANDA

Şu ana kadar çizdiği portre gözler önünde olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün, getirdiği herkesin tek tek kaçar gibi görevlerini bırakıp gitmesinin tek sebebi yine kendisinin olduğu öne sürülürken, dar görüşlü bürokrat bakış açısını hala üstünden atamayan Güngör’ün önemli görevlere getirdiği kişileri birer memurmuş gibi azarlama, üslupsal sıkıntılar nedenliyle getirdiği kişilerin bir bir istifa ederek görevlerinden ayrılmasına kamuoyunda; ''belediye kitabını bu mu yazmış, bu yazsa yazsa personel belediyeden nasıl kaçar kitabı yazmıştır. Maraş 5 senesini bir kez daha kaybetmiştir.'' diye konuştukları ve Hayrettin Güngör'den umutlarını büyük ölçüde kestiklerini,  ''erken bir milletvekili seçimi olsada milletvekili olmak için istifa edip gitse'' diye dilden dile konuşuluyor.

BİR GAZİANTEP GERÇEĞİ VAR BİRDE KAHRAMANMARAŞ’IN KAYBOLAN YILLARI VAR

Bizden 20 yıl önce büyükşehir olmasına rağmen 2014-2018 yılları arasında yakalama fırsatımızın olduğu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise şehrini adeta uçuruyor. 72 milletten insanın yaşadığı Gaziantep’te gönüllerin başkanı olarak anılan Fatma Şahin’in, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olduğu yani Hayrettin Güngör’ün 10 yıldır Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalıştığı yerin başkanı olduğu da gözler önüne serildi. Kıyaslamayı yapan vatandaşlar ise; “Birisi şehrinin gönüllerine giriyor, birisi ise bırakın gönüllere girmeyi gönüllerden her geçen gün çıkıyor“ dediler.

(KAYNAK: KANAL MARAŞ)