Elbistan Belediyesi'nin yapmış olduğu asfalt çalışmaları vatandaşlar tarafından tepki aldı. Bilindiği üzere denetim komisyon raporunda BİTÜM malzemeler konusunda yolsuzluk yapıldığı belirtilmişti. Asfalt BİTÜMÜ uçtuğu için yeni bir teknoloji geliştirdiklerini ifade eden Elbistan Halkı, Elbistan ilçesinde yol yapım çalışmalarını sürdüren Belediye ekiplerinin, asfalt yola toprak yama yapılmasına vatandaşlar, ellerinde bitüm malzeme kalmamaış ki ''bozuk asfalt üzerine toprak dökmekle yetiniliyor'' diyerek tepki gösterdi.

HER RENK ASFALT BİTÜMÜ

Elbistan Belediyesi'nin özensiz ve yetersiz teknik bilgiye dayanarak yollara yama yaptığını belirten sürücüler, yollardaki aksamaların kalıcı bir şekilde çözüme ulaştırılmasını ilgili ve yetkili kişilerden acil olarak bekliyor. Vatandaşlar yapılan asfalt döküm çalışmalarının daha özenli ve ihtiyaca yönelik yapılmasını beklerlerken, ''bu konuda ARGE çalışması için tezel bir mühendis ekibi kurar inşallah. Mahallenin rengine göre kırmızı toprak asfalt, kil toprak asfalt, Boz toprak asfalt yama yaparak bu sayede asfalt bitüm paraları elde kalmış olur'' dedikleri öne sürülüyor.

Haber sitemizi arayan vatandaşlar, ''Gelin yol görün, asfalt yola toprak yama yapılıyor, bu nasıl anlayış, bu nasıl vizyon, bu nasıl yatırım'' dediler.

Ayrıca yapılan yamayla ilgili vatandaşlar tarafından sosyal medyadan da; ''Hani asfalt yapıyordunuz'', 'İşte asfalt işte vizyon'' gibi yorumlar yapıldı. 

İşte bazı Elbistanlıların paylaşımları:

Elbistan Belediyesinin yaptığı o yollar: