Kahramanmaraş'ta ikamet eden Okan Denizdolduran, çalışmak için gittiği Dubai'de Yasmeeng ile tanıştı. Okan ve Yasmeeng, arkadaşlıklarının sonunda evlenmeye karar verdi. Ailelerinin onayının alınmasının ardından aralarında 5.946 bin kilometre mesafe bulunan Kahramanmaraş ile Çin arasında düğün telaşı başladı.

Damat adayı Okan Denizdolduran ve aile fertleri, uçakla Çin'e gitti. Kız isteme merasiminin ardından Kahramanmaraş yöresinin adetlerine göre düğün töreni düzenlendi.

Yörenin örf ve adetlerine göre yapılan düğün töreninde orkestranın çaldığı türküler eşliğinde halaylar çekildi. Çinli gelin ve ailesi, daha önce karşılaşmadıkları örf ve adetler karşısında zaman zaman şaşkınlıklarını gizleyemedi. Damadın annesi ve babası, Çin dünürlerini en iyi şekilde ağırlamak için ellerinden geleni yaptı.

Oldukça renkli görüntülere sahne olan düğün, halaylar ve oyunlarla sona erdi.

Görkemli düğün töreninin ardından Damat Okan Denizdolduran, "Ben Dubai'ye çalışmaya gittiğimde eşimi orda gördüm, daha sonrasında tabi tanıştık daha doğrusu ben tanışmak istedim çünkü gördüğüm ilk anda aşık oldum. Daha sonrasında ona kendimi kanıtladım sonrasında eşimde cesaret gösterdi buraya geldi. Sonrasında resmi nikah kıydık, nişan yaptık öncesinde nişandan sonra resmin nikah kıydık, yurt dışında oturum yapmak için falan. Ardından geçen yıl düğün yapıcaktık, yapamadık Mislina dünyaya geldi. Ondan sonrasında bu yıla erteledik, bu yılda çok şükür Allah'a düğünümüzü gerçekleştiriyoruz. Biz Türk Milleti olarak köklü bir kültürden geldiğimiz için yemeklerimiz çok zengin, Çinliler de aynı şekilde dünyanın eski kültürlerine sahip; yemekleri olsun, kültürleri olsun çok zengin. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü dünyanın en büyük iş kültürüne sahibim çünkü bir elim Türkiye'de Kahramanmaraş'ta bir elimde eşimin memleketinde Çin'de yani kültür zenginliği yaşıyorum diyebilirim size. Tabi bu beni mutlu ediyor, ailemide mutlu ediyor, onun ailesinide mutlu ediyor." dedi.

Çinli gelin Yasmeeng Denizdolduran ise, "Kahramanmaraş'ın insanı çok sıcak kanlı. Beni burada çok sıcak kanlılıkla karşıladılar. Çok güzel bir şehir, çok güzel bir havası var. İnsanları çok güzel, Türk insanlarını gerçekten çok seviyorum." şeklinde konuştu.

Damadın babası Galip Denizdolduran duygularını anlatamayacağını ifade ederek, "Çok büyük bir sevgi içerisindeyim. Oğlumunda başarılarının devamını diliyorum. Genç yaşta bir iş adamının yerinde kendi şirketini kurdu. Orda Dubai'de nöyle güzel arkadaşlarla beraberiz, mutluyuz. Bir de dünyalar tatlısı kızım Mislina var.

Gelinin babası Xigcheng ise onlarla çok gurur duyduğunu ve çok mutlu olduğunu söyledi.