CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali öztunç sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Öztunç yapmış olduğu açıklamada "Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim memleketimize hızlı tren sözü verip sonra da sözünü tutmayanlar ile ilgili dün bir açıklama yapmıştım. Belli ki her seçimde Kahramanmaraşa yalan söyleyenler paniklemiş." sözlerini kullanırken açıklamalarına şöyle devam etti.

"AKP’li Plan bütçe komisyonu Başkanı Lütfü Elvan hızlı tren ile ilgili açıklamayı yapıp haritayı paylaştı. Haritaya göre hızlı tren Kahramanmaraş’tan geçmiyor. Ama AKP Kahramanmaraş vekilleri bu harita üzerinde oynayarak geçiyor diye açıklama yapıp beni yalancılıkla suçluyor. Sizin plan bütçe komisyonu başkanınız açıklıyor haritayı. Yalancı arıyorsanız kendi başkanınıza sorun.

Bu sözde yatırımları sizden başka gören Kahramanmaraşlı yok

Kahramanmaraş’a hizmet yapmadığınızı söylediğimde saldıracağınıza hizmet yapmayı seçin.  Kac yüz milyon dolarlık yatırım yapmışlarmış da mış mış... bu sözde yatırımları sizden başka gören Kahramanmaraşlı yok. Ezilip laf yetiştirme derdine düşeceğinize mesela AKSU çayını temizleyin. Elbistana havaalanı sözünüzü tutun. Kahramanmaraş su cenneti olduğu halde Köylerdeki susuzluğu çözün. Kahramanmaraşspora sahip çıkacaktınız, stad yapacaktınız ne oldu? Çağlayancerit yolu ne oldu?

Ama Azdan az çoktan çok... hodri meydan..

Kendi yakınlarınızın çiftlik yolları yerine Köy yollarını asfalt yapın. Ne dersiniz? Son olarak Kahramanmaraşlı hemşerilerim beni de tanır sizi de... Belediyenizin tembelliğini hergün ilan etmeye devam edecegim. Siz Kahramanmaraş’ı çantada keklik görüp iş yapmıyorsunuz. Bende sizi uyarı görevimi yapıyorum ve memlekete hizmet gelmesini sağlamaya çalışıyorum. Ama Azdan az çoktan çok... hodri meydan.."