AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın danışmanı olan Muhammet Kılıç, sosyal medya hesabından yaşadığı sıkıntıları dile getiren vatandaşa kullandığı ''FETÖ taktiklerini bırakın'', ''Su bahane işiniz gücünüz fitne fesat.'' cümeleleri vatandaşlar tarafından tepki aldı.

Maruz kaldığı suçlama ve hakarettten ötürü bize mesaj atan vatandaş "Su istediğimiz zaman fitne, fesat üreten ve FETÖ'cü ilan edildik" dedi.

Sosyal medyadan meydana gelen bu tartışma ve Muhammet Kılıç'ın cevapları tepki toplarken CHP Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş bu konuyla ilgili açıklamada bulundu.

İşte o açıklama:

"Değerli basın mensupları ve saygıdeğer hemşehrilerim; Kahramanmaraş ilimiz Onikişubat ilçesi ve diğer birçok ilçemizdeki mahallelerimizde maalesef yol ve altyapı sorunu hala çözebilmiş değildir.

Defalarca kez konu ile ilgili uyarı ve açıklamalarımız olmasına rağmen ilgili kuruluş ve bunların sorumluları maalesef bu sorunları çözmek için tam teşekküllü bir biçimde harekete geçmemektedir. Bu sorunların yoğun yaşandığı yerlerden birisi de Fatmalı beldemizdir. Daha önce onlarca kez Fatmalı ile ilgili su ve yol problemini gündeme taşıdık. Geçen hafta Milletvekilimiz Sayın Ali Öztunç mecliste konuyu gündeme getirmesine rağmen sorunun çözümüyle ilgili harekete geçilmediği gibi sosyal medyada sorunu dile getiren vatandaşlara hakaret edildiğine ve iftira atıldığına şahit olduk. Bu memlekette ‘Yolumuz yok’ derseniz alacağınız cevap ‘FETÖ'cüsün’, ‘Suyumuz akmıyor’ dersen teröristin, ‘Niye hizmet gelmiyor’ dersen ‘PKK mısın’ cevabı ile karşılaşırsınız. Bu tamamen bir basiretsizliğin ve suçluluğun ürünüdür. Halkın Kendi sorunlarını çözmesi için seçip meclise gönderdiği milletvekilleri, oy verip seçtiği belediye başkanları, o milletvekillerinin danışmanları ve belediye meclis üyeleri halka hakaret edemezler. Onların görevi halka hakaret etmek değil, dile gelen sorunları çözmektir.

AK Parti Fatmalı beldesinde yüzde 90'ın üzerinde oy aldığı zamanlar her şey iyi idi. Halk şimdi hizmet isteyince ‘Bunlar FETÖ'cü taktikleri, siz teröristsiniz, kışkırtıcısınız’ hakaretleri ile muhatap oluyorlar. Hani halkın iradesinin üzerinde hiçbir güç yok idi, hani en kıymetli şey halkın iradesi idi? Yurttaşlarımıza bu şekilde hakaret edenler ilk seçimlerde gerekli cevabı alacaklardır. Zaten bu telaş ve saldırganlık bir tükenmişliğin sonucu ortaya çıkmıştır. AK Parti artık vatandaşa hizmet etmek yerine ona saldırmaya başlamıştır. Zalimin sonu yaklaştıkça zulmü artar. Zulmünüz artsa da sonunuz yakındır."