CHP’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, 31 Mart yerel seçimlerine 1 aydan fazla süre olmasına rağmen şimdiden birçok bölgeye ziyaretler düzenledi ve yıl içerisindeki ziyaretlerinde tespit edilen sorunların çözümü odaklı konuşmalar gerçekleştirdi.

Çalışkanlığıyla ‘Atom Karınca’ lakabının hakkını veren Öztunç, şehirde yarattığı pozitif sinerji ile ayak bastığı her yerde halkın yoğun teveccühü ile karşılaşırken, kimi yerlerde otobüsten vatandaşlara seslenen Öztunç’un konuşmasının miting havasına büründüğü görüldü.

Dün(06.02.2019) gerçekleştirdiği Kuzey çıkartmasında Göksun, Afşin, Elbistan, Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde başkan gibi karşılanan Öztunç, bugün de Pazarcık, Türkoğlu ve Narlı’da esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı.

“KUZEYDEN ESEN RÜZGÂR GÜNEYDEN GELEN RÜZGÂRLA BULUŞUYOR!”

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunmayı da ihmal etmeyen Öztunç, “Göksun, Afşin ve Elbistan’da hemşerilerim ile bir araya geldim. Tüm ilçeleri ile Kahramanmaraş ayağa kalktı. 31 Martta inşallah halkın Adayı olarak şahsıma destek sözü her geçen gün artıyor. Nurhak ve Ekinözündeki ziyaretlerimiz mitinge dönüştü. Kuzeyden esen rüzgar güneyden gelen rüzgar ile buluşuyor ve 1 Nisan sabahı güneş gibi doğuyoruz. Bugünkü ilk durağımız Türkoğlu ilçemiz oldu. Yağmura rağmen Türkoğlu, Kılılı ve Beyoğlulu hemşerilerimin gösterdiği ilgi için teşekkür ederim. Tüm ilçeleri ile Kahramanmaraş’ı hemşerilerimi seviyorum...” ifadelerini kullandı.