Son olarak dün (12.06.2018) Pazarcık esnafına ziyaretlerde bulanan ve akşamında Dulkadiroğlu İlçesi Erkenez Mahallesi iftar yemeğinde vatandaşlarla aynı sofraya oturan CHP PM Üyesi ve Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, memleketinin sokaklarında yürüttüğü seçim çalışmalarında hız kesmiyor.

ÖZTUNÇ SANAYİ SOKAKLARINDA

CHP’yi sahada en iyi temsil etme ve Kahramanmaraşlıya Ankara’dan hak ettiği hizmeti bir an önce getirme arzusunu her platformda dile getiren Ali Öztunç, bugün Pazarcık Narlı Sanayi Sitesi’nde 3. Sıra Adayı Mehmet Çarman ile birlikte emekçilerle bir araya geldi.

Sanayi sokaklarını arşınlayan Öztunç, dükkân sahipleri ve çalışanlarla mevcut sorunlar üzerine sohbet etti. Vatandaşın çözüm önerilerini dinleyen Öztunç, ekmek mücadelesine nasıl omuz verebileceklerini anlattı.

Seçimlere 11 gün kala kısa bir değerlendirmede de bulunan Öztunç’un açıklamaları şu şekilde:

“İLK İŞLERİ NUMARA DEĞİŞTİRMEK”

“Artık son düzlüğe giriyoruz. Seçimlere sadece 11 gün kaldı. Kahramanmaraş bu defa siyasi baskılara, tehdide ve şantaja hayır diyor. Mütevaziliğe, hizmete, halkla iç içe olmaya evet diyor. Ben seçim öncesi hangi telefonu kullanıyorsam seçim sonrası da aynı telefonu kullanmaya devam edeceğim. Birileri gibi değiştirmeyeceğim. Geçtiğimiz dönemlerde seçilen Milletvekillerinin ilk işi numara değiştirmek oldu. Bana her vatandaşım istediği zaman ulaşacak, derdini anlatacak. Ben de onların sesi olacağım.“

MUHARREM İNCE KAHRAMANMARAŞ’TA

“18 Haziran Pazartesi günü Müftülük Meydanı’nda Muharrem İnce halka seslenecek. Bütün hemşerilerimi Muharrem İnce’nin mitingine davet ediyorum.”

MOLA VERMEDİ

Sanayi turu arkası Narlı Cemevi’ne ziyarette bulunan ve ardından yönünü Pazarcık’ın köylerine dönerek hayvancılık ve tarım üzerine partisinin projelerini anlatan Öztunç’a ilgi burada da yoğun oldu.