Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, Kanal Maraş'ta Açık Masa Özel programında canlı yayına katıldı. Ateş, gündeme ilişkin soruları yanıtladı ve değerlendirmelerde bulundu.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ateş'e, Sedat Peker’in YouTube üzerinden yayınladığı ve kamu görevlileri ile siyasetçilerin isimlerinin geçtiği iddialar da soruldu.

Sedat Peker'e ilişkin değerlendirmelerde bulunmasının ardından Kahramanmaraş'a dair genel değerlendirme yapan Ateş, kentin kanayan yaralarına parmak bastı.

Onikişubat İlçesi'ne bağlı Ilıca Mahallesi'ndeki halkın su sorunu yaşadığını dile getiren Ateş, 'Ilıca Mahallemiz'de uzun süredir bir su sorunu yaşanıyor. Yetkililer neden bir çözüm yolları için kolllarını sıvamıyorlar' dedi.

Kahramanmaraş'ın Kuzey İlçeleri'nde hala yapılmayan yolların olduğunu altını çizen Ateş, ''Asfaltsız yoldan kalkan toz nedeniyle rahatsız olduklarını çeşitli bölgelerdeki mahalle sakinleri söylüyor. Bende elimden geldiğimce gerek Kanal Maraş aracılığıyla gerekse Büyükşehir'e çağrıda bulunarak sorunun giderilmesini istiyorum.' ifadelerini kullandı.

FATMA ŞAHİN ÇALIŞIYOR, BİZİM BAŞKAN ÇALIŞMIYOR
Öncesinde Kahramanmaraş'ın suyunu alıp kendi halkına indirimli bir şekilde sunan Fatma Şahin, çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ise Paris-Gaziantep arası seferlenin başlayacağını müjdelemişti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise sosyal medya hesaplarından dağ, bahçe, tarlalarda fotoğraf paylaşmakla meşgul.