Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör'ü eleştirdiği için işten çıkarılan Yürükselim Mahallesi Muhtarı Akif Neşnat'ın bu durumuna duyarsız kalmayan Öztunç; ''Ramazan günü, Kadir gecesi sadece kendisini eleştirdiği için muhtarı işten çıkartan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör mazlumun ahını aldın.'' dedi

"YANINA KÂR KALMAYACAK"

Beceriksizlik, iş bilmezlik ve kibrin yüzünden Kahramanmaraş halkına zulüm ediyorsun diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç; ''Ama unutma bu zulümlerin yanına kar kalmayacak. İnşallah ilk seçimde Kahramanmaraşlılar sana haddini bildirecek." ifadelerini kullandı.

İşte Öztunç'un açıklamsının tamamı şöyle;

"Muhtarı olduğu mahallenin hakkını savunduğu İçin, mahallesindeki garibanlara Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi sosyal yardımda bulunmadığı için feryat eden Kahramanmaraş merkez Yörük Selim Mahalle Muhtarı Akif Neşnat, 11 yıldır çalıştığı Büyükşehir Belediyesinden işten çıkarılıyor. Ramazan günü, Kadir gecesi sadece kendisini eleştirdiği için muhtarı işten çıkartan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör mazlumun ahını aldın. Beceriksizlik, iş bilmezlik ve kibrin yüzünden Kahramanmaraş halkına zulüm ediyorsun. Ama unutma bu zulümlerin yanına kar kalmayacak. İnşallah ilk seçimde Kahramanmaraşlılar sana haddini bildirecek."