Kahramanmaraş'ta hizmet veren Radyo Cesur FM Yöneticisi Cihan Ahmet Cesur, kendi sosyal medya hesabından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü hedef aldı ve eleştirilerde bulundu.

Cihan Ahmet Cesur sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "...Size bakınca bu şehri ve insanını sevdiğinizi hissedemiyoruz. Elinizi taşın altına koymasanız da bir omuzumuza koyun, yapmasanız da bir derdimizi dinleyin. Bu şehirde sevgisizlik zaten kanayan yara sayın başkanım, bir dert de siz katmayın. Her şey kitapta yazmaz, her şey kanun, yönetmelik yada mesleki yeterlilikle halledilmez. Sevgi lazım, saygı lazım, içtenlik lazım..." dedi.

İŞTE CESUR'UN O PAYLAŞIMI:

"Lock Up,
(Türkiye'de HÜRKAN olarak vizyona girdi ve TV lerde oynadı.) John Flynn'in yönettiği bir 1989 Amerikan cezaevi aksiyon filmi. Başrollerini Sylvester Stallone, Donald Sutherland, Tom Sizemore ve John Amos canlandırmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör'ü ne zaman görsem bu film bana çağrışım yapıyor. Hayrettin beyi bu filmde John Amos'un canlandırdığı polis şefi karakterine benzetiyorum.
Aynen bende filmin sonunda ki replikte olduğu gibi Hayrettin Bey görevini tamamlayıp ta tekrar Ankara'ya döndüğünde o eşsiz gülümsemesini unutmayacağım!
Hizmet noktasında vatandaşın sizden zaten umudu ız bari iyi iletişim kurun, bir gülümseyin, bu kadar kısa zamanda şehri ve ihtiyaçlarını tespit etmek imkansız ama vatandaşı dinleyin, şehrin ihtiyaçlarını vatandaşa sorarak tespit edin. Size bakınca bu şehri ve insanını sevdiğinizi hissedemiyoruz. Elinizi taşın altına koymasanız da bir omuzumuza koyun, yapmasanız da bir derdimizi dinleyin. Bu şehirde sevgisizlik zaten kanayan yara sayın başkanım, bir dert de siz katmayın. Her şey kitapta yazmaz, her şey kanun, yönetmelik yada mesleki yeterlilikle halledilmez. Sevgi lazım, Saygı lazım, içtenlik lazım.
Hani vardı ya!
Tevazu, samimiyet.
Bunlar olmaz ise gayretten bir şey çıkmaz, bu yüzden de kaybeden şehrimiz ve insanımız olmaya devam edecek.

Şimdi sırada ki şarkı Radyonuz, 96,6 Cesur Fm den tüm Kahramanmaraşlılar için gelsin.
Ferdi Özbeğen Söylüyor, Geçen Günlere Yazık."