Yaklaşık 6 yıldır doğruları yılmadan söyleyen Kanal Maraş ekibi, önceki gün Önsen Köprüsü ve yolunun haberini yaparak kamuoyuna duyurmuştu. Aradan iki gün geçmeden, köprünün hem girişine hem çıkışına, sivil araç giremez tabelası kondu. Ayrıca bu yetmemiş olacak ki, belediye bunun için bir personel görevlendirerek, giren araçların hepsinin fotoğrafını çekti. Yoldan geçen vatandaşlar duruma sert tepki gösterirken, yol kapamasının Hayrettin Güngör tarafından verilen emir neticesinde yapıldığı öne sürüldü.

BELEDİYE VATANDAŞA RESMEN PUSU MU? ATIYOR

Yoldan geçen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi vatandaşa pusu mu atıyor? yorumunu yaparken, iki günde onlarca aracın plakasının emniyet müdürlüğüne gönderildiği öne sürüldü. Kanal Maraş ekibinin haber yaptığı esnada olay yerine gelen vatandaşlar ise duruma adeta ateş püskürdü.

ÜST DÜZEY BÜROKRAT BENİM BİLGİM YOK

Kanal Maraş Haber ekibinin, tek taraflı haber yapmamak için konuyu Büyükşehir Belediyesindeki üst düzey bir bürokrata sordu. Bürokrat ise bu konuyla alakalı bir bilgisinin olmadığını belirtti. Önsen köprüsü bilmecesi ise Kanal Maraş’ın bu haberi sonrası yeniden bir boyut kazanacağı şeklinde yorumlandı