Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından göreve getirilen Özdemir'in istifa veya görevden alındığı ileri sürüldü. Akşam saatlerinde kamuoyuna bomba gibi düşen bu haberle ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunulmadı.

YENİ BİR TASARRUF MU?
Kahramanmaraşlı vatandaşlar tarafından merakla beklenen ve göreve geldiği günden bugüne kadar yeni bir yapılanmaya giderek bir çok görevliyi görevden alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün bu kez Su ve Kanalizasyon İşleri (KASKİ) Genel Müdürü Özdemir hakkında bir tasarrufta bulunup bulunmadığı iddiaları peşpeşine geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın Ekinözü Belediyesine yaptığı ziyarette aşağı içmeler suyuna kanalizasyon suyunun karıştığı ve bu olayın ortaya çıkması üzerine kızgın olduğu, bu yüzden Özgür Özdemir'in ya istifa ettiği yada görevden alındığı konuşulmaya başlandı.

Tüm bu konuşulanlardan ayrı bir iddia ise, Kaski Genel Müdürü Özdemir'in Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kaski Genel Müdürlüğü için görevinden istifa ettiği belirtildi.

RESMİ AÇIKLAMA YOK
KASKİ Genel Müdürü'nün istifa veya görevden alınmasıyla ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunulmadı. Konuyla ilgili Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden bir açıklama yapması bekleniliyor.

Kaynak: Kanal Maraş