KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesinin fakir fukaralara ve ihtiyaç sahiplerine yönelik Kahraman Kart üzerinden yükleme yaparak maddi destek verdiği biliniyor. Ancak 4 aydır hem maddi desteğin hem de kış günü odun desteğinin kesilerek verilmediği konuşuluyor.

DUYURUN SESİMİZİ

Bu yardımı alan birçok vatandaşların, Whatsapp ihbar hattına attıkları mesajda; ''Şu kış günü bu yardımları Büyükşehir Belediyesinin neden kestiğini çözemediklerini, Suriyeli vatandaşlar kadar olmadıklarını, 4 aydır Kahraman Kart’a para yüklenmediğini, evlerinde yakacak odunları olmadığını, çaresiz olduklarını'' içeren mesajlar atarak ''duyurun sesimizi'' diyorlar.    

TASARRUF TEDBİRLERİNE FAKİR FUKARALARDA DAHİL Mİ OLDU?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Fakir Fukaralara yapılacak yardım bütçesinin 50-60 milyon TL olduğu biliyorken, bir vatandaşın çektiği mesaj çok şeyi ifade ediyor; ''Tasarruf tedbirlerine şimdi de fakir fukaralara yapılacak yardımlarda dahil mi oldu demekten kendimizi alamıyoruz.’’

Yeni yıla sayılı günler kala Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin hem Kahraman Kart’a yükleme yapım yapmayacağı, hem de yakacak odunu olmayan fakir fukara halka karşı nasıl bir tutum sergileyeceği kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.