Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı ve KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Buluntu, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'den Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.

Mustafa Buluntu, bugün 12 Kasım Pazartesi günü saat 16.00'da AK Parti İl Başkanlığı binasına giderek Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatta bulundu. 

Mustafa Buluntu parti binasında yaptığı açıklamada, "AK Parti belediyeciliği biliyorsunuz ki insan odaklı bir belediyecilik. Bir takım şehri ilgilendiren büyük projeler yapılırken kesinlikle bu şehrin kanaat önderleriyle, muhtarlarımızla hatta o bölgenin insanlarıyla otorup karar vermemiz lazım. Çünkü yaptığımız bir proje eğer orada kabul görmez ise proje ne kadar vizyonlu olursa olsun, halkın gönlünde yer edinemezsiniz. Dolayısıyla ortak akıl bundan sonra çok önem arz edecek, şehirdeki yapılacak ilçelerdeki yapılacak  her türlü değişiklik, her türlü şehirleşme adına yapılacak hizmetlerin tamamı ortak akılla yönetilicek" şeklinde konuştu.

"HİZMETKARLIĞA TALİBİZ"
Buluntu, "Kahramanmaraş'a hizmet etmek yolunda çıktığımız bugünde, Allah nasip ederse neler yapacağımızı inşallah hem şehrimiz hem arkadaşlarımız hem de dostlarımız görecek. Biz siyasetin hizmet yönüne talibiz, hizmetkarlığına talibiz" dedi.