Kahramanmaraş’ta 20 yıla aşkın süredir mobilya ve beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren Çırağın AVM, Alman teknoloji devi BOSCH ile satış yelpazesini genişletti. 

Orman Bölge Müdürlüğü’nün de yer aldığı Sait Zarifoğlu Bulvarına 2000’li yıllarda temelleri atılan ve hem kaliteli hem de başarılı çalışmalarıyla vatandaşların gönüllerinde taht kuran Çırağın AVM, ikinci şubesini Şeyhadil Caddesine açtı. Hizmet kalitesini birbirinden güçlü markalarla artırarak her kesime hitap etti. 

Çırağın AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, BOSCH bayiliğini aldıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni bayilerinin içersinde bir çok ilkleri barındırdığını söyledi. 

Yeni konsept mağazanın en büyük özelliğinin vatandaşlar açısından istedikleri ürünü test edebilmek olduğunu belirten Çırak, ‘’Bizim mağazamız Kahramanmaraş’ta şu anda bir ilk. BOSCH’un kentteki en son teknolojiyle kurulmuş bir mağaza. Ürünü istediği şekilde kullanıp, test edip ona göre siparişini verebilir. Burada fırınları, ocakları kullanmak isteyen yemeğini, pastasını yapabilir. Farklı ürünleri yine kendisine göre deneyebilir.’’ dedi. 

Kahramanmaraş’a kazandırdıkları bu konseptin büyük bir yenilik ve fark olduğunu dile getiren Çırak, "Son yıllarda yaptığımız çalışmalar da hep ses getirdi. Bunun da en büyük etkeni bu şekilde büyük bayilik anlaşmaları yapmamız oldu. Biz her zaman söylediğimiz gibi en iyi ürünü, en uygun fiyata vereceğiz" ifadelerini kullandı.