Kadim şehir Kahramanmaraş, AK Parti'li Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi (KMBB) Başkanı Hayrettin Güngör işbaşı yaptığından beri türlü türlü sorun yaşıyor. Şehirde yaşanan ve Büyükşehir'in bir türlü bitiremediği otogardaki yazıhaneler tepkileri her geçen gün daha da artıyor.

KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından tadilat için yıkım çalışmaları tamamlanan otobüs terminalinde, 7 aydan bu yana bakım ve onarım çalışmaları bir türlü tamamlanmamasına tepki gösteriliyor.

İBB BİTİRDİ, BİZ BİTEMEDİK
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise otobüs kaptanların tüm ihtiyaçlarını giderebilecek bit köşk inşaatı yaptı. Yapılan açıklamaya göre, çalışmalarının 1 ay içerisinde tamamlanması bekleniliyor. Vatandaşlar; ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi otobüs kaptanlarına dinlenmeleri için köşk gibi tesis yaparken biz ise hala tadilat adı altında aylardır yazıhaneleri yapamadık. Çile çekmeye devam'' ifadelerini kullandılar.

CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi kısa sürede kaptanların köşkünü bitirdi ancak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 7 aydan bu güne kadar tadilat işlemlerini sürdürüyor.

VATANDAŞIN OBJEKTİFİNE YANSIDI
Son olarak Kahramanmaraş Otogarında başgösteren tadilat sorunu vatandaşın objektifine yansıdı. Vatandaşlar, ''Ah Kahramanmaraş ah! Kadim şehre çok yazık ediliyor, çevremizdeki iller çağ atlamışken, biz hep geriden geliyoruz'' deyip bir türlü çözüm bulamayan, Hayrettin Güngör'ü eleştirdi.