Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri iken yerel seçimlerde aday gösterilen Hayrettin Güngör, seçimleri açık ara birinci kazanmıştı. Halkın, kamuoyunun ve her kesimin yüksek beklenti içinde olduğu Güngör, sanki gizli bir elin kendine temas etmesi ile halka, basına, kısacası her kesime deyim yerinde ise düşman kesilmişti.

Bütüncül yaklaşım yerine ben bilirim, ben yaparım, yaklaşımına giren Güngör, yaklaşık 2 yıl olmasına rağmen elle tutulur bir proje ortaya koyamamıştı. Kanal Maraş’ın eksik yapılan her projede olduğu gibi halkın menfaatlerini korumak için haber yaptığı Önsen Köprüsü bir kere daha haber konusu oldu.

İhbar hattımıza gelen bir telefon ile Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan, köprüye giderek ihbarın doğruluğunu teyitledi. Köprünün altından akan suyun geçmesini sağlayan ve üzeri taş ve topraklarla doldurulup köprü yapıldı diyerek kamuoyuna milletvekilleri ile geçiş yolu açıldı açıklamasını yapan Başkan Güngör'e, köprü altındaki büzlerden birinin çatlak halini kameralara yansıtırken, olası bir felaketin önüne geçmek için, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün, Kanal Maraş neyi haber yapsa orayı düzeltme eylemine gittiğini gözlemleyerek bu haberi de kamuoyu adına yapmayı bir görev ahdediyoruz.

Ve diyoruz ki: Sayın Başkanım meşhur Önsen Köprümüzün altındaki büzlerden biri tonajlı bir aracın geçmesi nedeniyle çatlamış olduğunu gözlemledik. Olası bir felaket olmaması adına buraya bir el atarsanız memnun oluruz! Bir zahmet buraya el atın atmasına da bizim haberimizden sonra döktürdüğünüz asfaltlarda hayır kalmamış, delik deşik olmuş yol, tozdan geçilmiyor. Yol ekibini bir hizaya çekmenizi öneriyoruz. 

(Yasal uyarı: Bu haber Kanalmaras.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.)