Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda Mustafa Destici, yeniden genel başkanlığa seçildi.

BBP'nin 10. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.

635 delegenin teklifiyle aday gösterilen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 691 oyla tekrar Genel Başkan oldu.

Başkan Destici, yeniden genel başkanlığa seçilmesi dolayısıyla partililere teşekkürlerini iletti.

Destici, partisinin Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda yeniden genel başkan seçilmesinin ardından konuşma yaptı.

Kurultayın düzenlenmesinde maddi manevi emeği geçen birçok partilinin olduğunu ifade eden Destici, emeği geçenlere ve destek olanlara teşekkür etti.

Destici, şunları kaydetti:

"Teveccüh gösterdiniz şahsıma, çok teşekkür ediyorum. Anadolu'nun birçok noktasında her türlü imkansızlığa, adaletsizliğe, zorluğa rağmen kalktınız geldiniz yine bu salonu doldurdunuz ve 'Ben buradayım.' dediniz. 'Ben Büyük Birlik Partiliyim, ben Alperenim, ben Muhsin Yazıcıoğlu'nun kaldırdığı bu bayrağı milletin muktedir iktidarını gerçekleştirene kadar devam ettireceğim. Doğu Türkistan orada Çin zulmü altındayken, Kerkük işgal altındayken, Filistin'de çocuklar ölürken, Arakan'da Müslümanlar katledilirken, Kırım Rus işgalindeyken ve ülkemiz içerisinde pek çok problem varken ben kayıtsız kalamam, ben varım ve bu haklı mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim.' dediniz. Bu inancı, kararlılığı ortaya koydunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum."

"KAHRAMANMARAŞ'TAN 5 İSİM"

BBP 10. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeliklerinde Kahramanmaraş'tan 5 isim yer aldı.

BBP 10. Olağan Kurultayı'nda MKYK üyeliğine Kahramanmaraş'tan Haşim Yanar, Remzi Çayır, İbrahim Alagöz, MDK Üyeliğine Nedat Türk getirilirken Merkez Tüzük Komisyonu görevine ise BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Bilal Odunkıran getirildi.

HAŞİM YANAR

REMZİ ÇAYIR

İBRAHİM ALAGÖZ

NEDAT TÜRK

BBP KAHRAMANMARAŞ İL BAŞKANI BİLAL ODUNKIRAN