Meteoroloji'den Kahramanmaraşlı vatandaşları ilgilendiren son dakika hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, bölge geneline ilişkin hava durumu raporunu son dakika olarak paylaştı. Ramazan Bayramı için binlerce vatandaşı yollara dökülürken, kafalardaki en önemli konulardan birisi de ''Bayramda havalar nasıl olacak'' sorusu.

Bölge genelinin; parçalı çok bulutlu, Mersin, Adana , Osmaniye, Hatay'ın kıyı kesimleri ile Kahramanmaraş çevrelerinin sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.Yağışların Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye'nin batısı ve Hatay kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli(21-50 kg/m2)olabileceğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

HAVA SICAKLIĞI: Gaziantep ve Kilis çevrelerinde 2 ila 4 derece artacak diğer kesimlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Güney ve batılı yönlerden hafif, yağış anında orta kuvvette esmesi bekleniyor.

RAMAZAN BAYRAMI BOYUNCA...
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, Ramazan bayramı boyunca aralıklı gök gürültülü sağanak yağışlı havanın etkisini göstereceği bildirildi.