Yerel Seçimlere hazırlıklar ülke genelinde devam ediyor. Adalet Ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'de de Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için belirlenen sürenin bitimine üç ay gibi kısa bir zaman kaldı. Yerel seçim takvimi yaklaşırken aday adaylarının başvuruları yoğun bir şekilde sürüyor.

Bugün Bir başvuru da KMTSO/Toptan ve Perakende Gıda Ticareti Meslek Komite Başkanı Mehmet Bayazıt'tan geldi. Bayazıt, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli Ve İdari seçimlerinde AK Parti'den Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

Sevenlerinden oluşan bir heyetle AK Parti İl Başkanlığı'na gelen Mehmet Bayazıt, resmi evraklarını teslim ederek AK Parti Onikişubat İlçe Belediye Meclis Üyesi Aday adaylığı resmi başvurusunu tamamladı.

Resmi başvurusunu tamamladıktan sonra bir süre Parti binasında kalan Bayazıt, kendisiyle başvuruya gelen sevenlerine teşekkür ettikten sonra parti binasında hatıra fotoğraf çekip İlçe Başkanlığı'ndan ayrıldı.

Adaylığı İle ilgili bir açıklama yapan Mehmet Bayazıt, şunları söyledi: "Bugün, Ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşıyan Partimiz AK Parti'den Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Bugün çekinmeden medeni cesaretle bir genç olarak aday adaylığı başvurumuzu yapabiliyorsak bu Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın bize verdiği güç sayesindedir. AK parti belediyeleri halkın belediyeleridir. Bende bu halkın belediyelerinde hizmet etmek ve memleketimiz Onikişubat'ımızı daha iyi yerlere taşınmasına katkıda bulunmak için aday adaylığı başvurumu yaptım. Tüm Onikişubatlıların destek ve duasını bekliyorum. Rabbim nasip ederse Onikişubat ile ilgili çok güzel projelere imza atacağız. Ayrım yapmadan elimizden gelenin en iyisiyle her kesime hizmet edeceğiz" dedi.

Mehmet BAYAZIT Kimdir?

1978 Yılında Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesinde doğmuştur.İlkokulu; Yeşilyurt Köyü İlk okulunu, Ortaokulu; Şekeroba Ortaokulunu,Liseyi; Nurdağı Lisesini bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Toptan ve Perakende Satış ,Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Satış Temsilciliği ve Pazarlama sektörüne 1998 yılında başlamış olup 2000 yılına kadar Satış temsilciği görevinde bulunduktan sonra Askerlik hizmeti için iş hayatına ara vermiş döner dönmez tekrar sektörde öncü bir firmada 2002-2004 Yılları arasında distribütör adına bölge temsilciliği yapmıştır.

2004-2011 Yılları arasında Temizlik ve Hijyenik ürünlerde global bir ağa sahip yerli bir şirkette Saha Satış Uzmanlığı görevinde bulunmuş olup , 2011-2015 yılları arasında aynı şirkette Bölge Şefi/Müdürlüğü görevinde çalıştıktan sonra 2014 yıl sonunda bu şirketten ayrılmıştır.

Bu dönemlerde çok sayıda eğitim programı ve seminerlere katılarak kendini geliştirme fırsatı elde etmiştir.Almış olduğu eğitim programları:

1999 Temel Satış Teknikleri (Marsa)

2002 Temel Satış Eğitimi (Procter&Gamble)

2003 Kaliteli Alışveriş Noktası DPSM 100 (Procter&Gamble)

2004 Temel Satış Eğitimi Yöneticilik (Procter&Gamble)

2005 Yöneticilik ve Yönetim Teknikleri (Hayat Kimya)

2011 Yöneticilik-Finans/ Bölge Şefliği Eğitimi (Hayat Kimya)

2013 Yöneticilik-Bölge Müdürü /CRM Müşteri İlişkileri Eğitimi (Hayat Kimya)

2015 Yılında Kendi Sektöründe ilerlemek adına kendi işletmesini ; MFM VİZYON GIDA KOZMETİK SAN. VE.TİC. LTD.ŞTİ kurmuş olup halen şirket Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Gıda sektöründeki , tüm yakın il ve ilçelerdeki esnaf ve tüccarları tanımaktadır.

2018 Yılı Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası / Toptan ve Perakende Gıda Ticareti Meslek Komite Başkanlığı görevine seçilmiştir. Yerel marketlerle ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE programına tam destek kapsamında başarılı bir işlem geçekleştirmiştir.

Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet BAYAZIT Kahramanmaraş'ın köklü ailelerinden BAYAZIT sülalesinden gelmekte, Evli ve üç çocuk babasıdır.