Kahramanmaraş'ta başarılı ve özverili çalışmalarla herkesin begenisi kazanan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Kanal Maraş'ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Mahçiçek'i Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Karaaslan karşıladı.

Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Mahçiçek, Karaaslan'a Kanal Maraş'ın yayın hayatında başarılar dilerken, Karaaslan ise bu nazik ziyaretten ötürü teşekkür etti. 

Seçim çalışmalarına gece gündüz devam eden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek , Mahalleleri gezerek partililerle, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

 Ziyaretleri kapsamında Kanal Maraş'ı da ziyaret eden Başkan Mahçiçek, yaptığı açıklamada; "Kahramanmaraş'ımızın tanıtımında, kamuoyu oluşumunda, sağlıklı haber ulaşmasında değerli katkısı olan Mustafa Karaaslan beyimizin yönetiminde Kanal Maraş'ı ziyaret ettik. Kendileri bizleri içten, samimi olarak karşıladılar, ikramda bulundular. Biz biliyoruz ki Kanal Maraş, Kahramanmaraş için bir değer. Bu değerlerin, Kahramanmaraş'a değer katan değerlerin, ayakta kalabilmesi kamuoyu oluşturma bakımından işlemlerini, fonksiyonlarını yerine getirebilmeleri hepimiz açısından önemli yani Kahramanmaraş'ımızın bütün sivil toplum örgütleri tarafından takdirle karşılanması ve takdirle karşılanmasının yanında onlara destek sağlanması, katkı sağlanması çok önemlidir diye düşünüyorum. Belki bizdeki eksiklerden bir tanesi sağlıklı habere, sağlıklı kamuoyu oluşumuna değer katacak, çok fazla müessese olmayışı ama bu kabil müesseselerin yani Kanal Maraş gibi müesseselerin Kahramanmaraş'ımız için bir değer olduğuna inanıyorum. Bu değeri yürüten arkadaşlarımıza başta Mustafa Karaaslan bey olmak üzere bütün arkadaşlarımıza gönülden yürekten başarılar diliyorum kendilerini mukabil hizmetlerden dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Mahçiçek'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Karaaslan ise, "Sizin gibi siyasetin gerçekten duayeni olan biri olarak, Kanal Maraş'a böyle güzel sözleri söylemeniz bizim için bir iltifat kaynağı. Siyasi hayatınızda gerçekten Kahramanmaraş, hizmet yönünden de, çok değerli hizmetleri aldığını tüm kamuoyu'da takdir ediyor. En önemlisi EXPO 2023 projeniz hem Türkiye açısından, hem de ilimiz açısından çok çok önemli. Ömrünüz uzun olsun, siyasi hayatınız uzun olsun, nice başarılar diliyorum" dedi.