Onikişubat Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hanefi Mahçiçek, 31 Mart Yerel seçimler ile ilgili programlarına son sürat devam ediyor.

Güne; Kümperli, Hacılar ve Gölpınar Mahallesini ziyaret ederek başladıktan sonra Gölpınar Mahallesinde namaz ve yemek arası verildi. Sonrasında Çağırgan, Sadıklı, Kalekaya ve Çokran Mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek gün sona ererken.

Hanefi Mahçiçek Çokran Mahallesine yapmış olduğu ziyarette: ''Bugün ki çalışma programımızın son durağı Çokran Mahallemizdi, Çok Mahallemizin çok değerli muhtarı Ramazan bey ve burada yaşayan değerli kardeşlerimiz bizi evlerinde ağırladılar, güzel bir konukseverlik örneği gösterdiler. Kendileri zaten her zaman AK Parti'mize en büyük gücü, desteği  veren bir mahallemizdi. Dolayısıyla bize olan desteğin devam ettiğinden hiçbir endişemiz, kuşkumuz yoktu ama en azından bir uğrayalım hatır soralım istedik ve gördük ki Allah'a şükrü her şey çok güzel, yolunda. Bizim de Onikişubat Belediyesi olarak Çokran Mahallemize, Allah ömür verdiği sürece hizmetlerimiz eksik olan noksan olan yerlerle ilgili devam ecek. Bizi evlerinde konuk eden, misafir eden bu misafirperverliğin en güzelini gösteren başta muhtarımız olmak üzere bütün Çokranlı kardeşlerimize gönülden, yürekten  teşekkür ediyorum '' ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ve Muhtarlar, Mahçiçek'in ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.