Türkiye’nin ve Dünyanın sağlık bakımından zorlu günlerden geçtiğini hatırlatan Av. Celal Kara, Kurban Bayramı vesilesiyle Türkiye’nin ve Dünya’nın bu anlamda huzur bulmasını diledi.

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak birlik ve beraberliğin simgesi olduklarını hatırlatan Başkan Kara, bu bayram da birlik ve beraberliği gönülden yaşayacaklarını aktardı.

Tüm aile üyelerine pandemi sürecinde gösterdikleri hoşgörü ve duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Kara, mesajında şunları söyledi: “Biz Türk milleti olarak sevgimizi, hüznümüzü ve neşemizi kucaklaşarak yaşarız. Ancak şu son günlerde yaşadığımız pandemi süreci bu güzel özelliğimize engel getirdi. Bu sebeple tüm sevinçlerimizi, hüzünlerimizi ve mutluluklarımızı uzaktan yaşayacağız. Bu çerçevede idrak edeceğimiz Kurban Bayramına kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah kurban ibadetimizi huzur ve mutluluk içerisinde yerine getireceğiz. Bu ibadetimizi yerine getirirken sevdiklerimizin ve toplumumuzun sağlığı açısından devletimizin belirlediği kurallara harfiyen uyacağız. İnşallah sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlara da kavuşacağız. Bu vesileyle, dernek üyelerimiz ve kıymetli aile bireylerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin, ülkemizin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”