Kervanhan Tesislerinde basın mensuplarının karşısına geçen Görgel, 26 Ağustos saat 13:00’da Mehmet Akif Kültür Merkezinde yapılacak Onikişubat İlçe kongresinde tekrar aday olduğunu açıkladı. AK Parti olarak bir sürece girdiklerini bu sürecin yenilenme, tazelenme olarak gördüklerini belirten Görgel: “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizin de ifade ettiği üzere partimizde seçim sürecini yaşıyoruz. Kongre süreçlerini partimiz belge kongreleri ile süreci başlattı. 19 Ağustos itibarıyla da ilçe kongreleri başladı. Malum olduğu üzere Aralık 2015 yılından itibaren AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığını arkadaşlarımız ile birlikte yürütmeye çalışıyoruz. Kongre süreçleri bir yenilenme, tazelenme, bayrak devretme zamanlarıdır. Bizde onu, şu anda kendi ilimizde kendi ilçemizde yaşamaya başladık” ifadelerini kullandı.

NE GÖREV OLURSA ONU YAPARIM
Kahramanmaraş’ın bir evladı olarak AK Partinin vereceği tüm görevleri yapmak için hazır olduğunu belirten Görgel şunları dile getirdi: “Kahramanmaraş’ta 26 Ağustos’ta, Onikişubat ilçemizde kongre sürecini hep beraber yaşayacağız. Saat 13:00’da Mehmet Akif Kültür Merkezinde kongremizi bütün Kahramanmaraş ve Ak Partiye gönül vermiş insanlar ile beraber gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar, ben bir kardeşiniz olarak, Kahramanmaraş’ın bir evladı olarak, partimizde çeşitli görevlerde bulundum. Gençlik kollarından bu yana partimizde siyasi hayatımı devam ettiriyorum. 2015 yılının Aralık ayından itibaren o zamanki ilçe başkanımız Ahmet Özdemir’in il başkanı olarak atanmasıyla, bizlerde genel merkezimizi tarafından ilçe başkanı olarak görevlendirdik. O süreçten bu yana arkadaşlarımız ile beraber, çok güzel bir çalışma ortamı, çok huzurlu bir çalışma ortamı ve gayretli bir çalışma ortamı ilçemizde, partimizde gerçekleştirmeye çalıştık. Gerçekten Onikişubat coğrafi yapısı itibarı ile çok zor bir bölge olmasına rağmen biz 36 mahallemizde partimizin bize vermiş olduğu görevleri ve sunduğumuz siyaseti bütün milletimizle paylaşmaya çalıştık”

16 NİSAN’DA YÜZDE 80 OY ALDIK
16 Nisan Halk oylamasında Onikişubat ilçesinden yüzde 80 oy oranı aldıklarına değinen Görgel: “Çok önemli süreci Kahramanmaraş’ta görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile de bütün milletimiz ile birlikte gerçekleştirdik. 16 Nisan halk oylamasını bu süreçte partimiz bizim ilçe teşkilatı olarak bizler gerçekleştirmeye çalıştık. Partimiz 16 Nisan Halk oylamasında Onikişubat ilçesinde rekor düzeyde yüzde 80 civarında bir oy oranı elde etmiş oldu. Bütün yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, partimizin gönüllüleri çok büyük gayret sarf ettiler. Gerçekten bu 1,5 seneyi 16 Nisan başta olmak üzere, verimli bir şekilde, huzurlu bir biçimde partimize layıkı ile hizmet etme gayesi ile bir şekilde yürüttüğümüz inancındayım. 26 Ağustos ile akalı niyetimizi hem genel merkezimize,  hem de il başkanlığı ile paylaştık. Tabi 26 Ağustos’ta takdir hem genel merkezimizin em de o gün oy kullanacak delegelerimizin. Bundan sonraki süreçte biz partimizin bize ne görev verirse hizmet etmeyi kendimize bir şeref bir onur görüyoruz.

Kahramanmaraş’ın bir evladı olarak, Kahramanmaraş basını bana her zaman, arkadaşlarım ile beraber bana çok sahip çıktılar. Gerçekten onların desteğini her zaman iliklerime kadar hissetim. Herkese ayrı ayrı hem minnet hem teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.