Kahramanmaraş Belediyesi'nin düzenlediği "Yaşamınıza hareket katın" "Sağlığa adım atın" sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşü Kent ormanında sabah saatlerinde gerçekleşti.

Büyük bir katılımın olduğu bu sabah doğa yürüyüşüne başta mahalle muhtarları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve halk katıldı.

Başkan Erkoç yürüyüş esnasında Kanal Maraş mikrofonlarına şunları söyledi; "Biz göreve geldiğimizden bu yana Kahramanmaraş halkının sorun ve proplemleri ile Kahramanmaraşımızı daha yaşanabilir daha sağlıklı daha huzurlu bir şehir yapma yolunda önemli gayretler sarfediyoruz. Tabi sağlıklı nesil için spor çok önemli, buna çok önem veriyoruz. Spor tesisleri, spor faaliyetleri ile bugünde geleneksel hale getirmeye çalıştığımız yürüyüş proğramındayız. Burası gerçekten doğa harikası bir yer. Belki Türkiyemizin en güzel parkurlarından bir tanesi hemen baktığımızda ceyhan nehrinin güzelliği, çok bitki örtüsü zengin, doğa harikası tertemiz hava mükemmel bir tabiat var burada. Bu parkur bizim Büyükşehir olarak kent ormanı tasarladığımız güvenli bir yer. İnsanlar aileleri ile burada yürüyebilirler, özellikle cumartesi pazar gündüz burada çok rahatlıkla yürüyebilirler burada vakit geçirebilirler" dedi.

Yürüyüş sonunda Büyükşehir Belediyesi'nin kahvaltı süpriziyle karşılaşıldı. 

Başkan Erkoç'un açıklamalarının tamamı haber videomuzda İZLEYİNİZ...