Pazar günü Kanal Maraş'ın yapmış olduğu "Şehit Piyade Komando Er Cesur Ayar Parkı kaderine terk edildi" başlıklı haberinin ardından Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, şehidin ailesini ziyaret etti. Şehidin adının verildiği park bir nevi terk edilmiş ve harebe şeklinde iken haberimiz sonrası Göksun Belediye Başkanı Çoşkun Aydın'ın şehidimizin ailesini evlerine gidip ziyaret etmesi manidar bulundu. Bir çok vatandaş WhatsApp ihbar hattına mesaj yazarak ''Kanal Maraş'ın duyarlılığı ses getirdi. Belediye Başkanı koltuğundan kalkıp şehidimizin ailesinin evine gidip ziyaret etti. Sen önce şehidin adını verdiğin parkın rezaletini temizlet Başkan'' demekten kendilerini alamadılar.

NE OLMUŞTU?
Çiçeklerin yok olduğu, çimlerin kuruduğu görüldü. Çocukların oynadığı şehidin isminin verildiği parkın her yerindeki çöp ve atıklar halk sağlığını tehdit ediyor. Halk dertli ve tepkili. Mahalle sakinleri, “Park bakımsızlıktan çürüdü. Kanlıkavak Şehit Piyade Komando Er Cesur Ayar Parkı kendi haline terkedilemez..." diyerek tepkilerini dile getirmişti

Çevre bakımının da yapılmadığı park alanı adeta harabeye döndü. Göksun'da böyle bir park yokmuş gibi davranan Beelediye Başkanı Aydın'a vatandaşlardan sosyal medyadan büyük tepki gelmişti.

İşte o haber: