ANATOLIA GURME FEST (Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Festivali), kapılarını Kahramanmaraşlılara açtı. Kafum Merkezi alanda açılan fuara ilk günde vatandaşlar ilgi gösterdi.

İzmit pişmaniyesinden Çankırı'nın tuzuna, Munzur ballarından, Adıyaman peynirli helvasına varana kadar yöresel lezzetler tanıtıldı ve satışları yapıldı.

Anatolia Gurme FEST A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Can Çelik Kanal Maraş'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Fuarımız 21 Şubat itibariyle başladı ve 1 Mart'a kadar sürecek. Fuarımızda 81 ilden gelen tatların markaları var.  Çankırı'nın tuzuna, Munzur ballarından, Adıyaman peynirli helvasına varana kadar 81 ilden gelen tatlarımızı Kahramanmaraşlılarla buluşturuyoruz. Etkinliğimizin en büyük özelliği hem ürünlere taze ulaşmış olacak Kahramanmaraşlılar hem ürünlerin nasıl yapıldığına dair bilgiler alacaklar hem de keyifli bir 10 gün geçirecekler. Biz Kahramanmaraşlıları buraya davet ediyoruz. Burası Anatolia Gurme Fest 10 büyük şehir'de yapılıyor ve onlardan birisi Kahramanmaraş oldu bu yıl. Birdahaki dönem tekrardan gerçekleştireceğiz, yılda 2 defa projemiz var."

MASTERCHEF 1.Sİ UĞUR KARDAŞ KAHRAMANMARAŞ'A GELİYOR
Festival kapsamında tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasıyla tanınan ve bu yarışmadan birinci çıkan Uğur Kardaş, 26 Şubat Çarşamba günü saat 19.00’da Kahramanmaraş KAFUM Fuar ve Kongre Merkezinde hayranları ile buluşacak.