Daha önce Büyükşehir Belediyesinin bir encümen üyesini yazan Gemci bu seferde Alıç Sekisi'nde bir vurgun olduğunu öne sürdü. Gemci iddiasında vurguna vurgun eklendiğini de dile getirdi.

Gemci’nin paylaşımı ise şu şekilde:

"Bir imar komisyonu üyesinin etik olmayan beyan ve fotolarını sosyal medya hesabından paylaşması ile meydana çıkan ALIÇ SEKİ VURGUNU bu imar komisyonu üyesinin yaptığı yorumla biraz araştırdım ve karşıma müthiş bir vurgun çıktı.

bu komisyon üyesi benim paylaşımıma şu yorumları yapmıştı. Ben ve filan şahıs 2013 yılından belli Alıç Sekinde bulunan bağ, bahçe, arsa ve tarla sahiplerinden vekalet alıyorduk, önceki belediye yönetimi döneminde buralar imara açıldı diye yazmıştı.

VURGUNA NASIL VURGUN EKLİYORLAR
Bu komisyon üyesi ve bahsi geçen ortağı % 5 ile arsa sahiplerinden vekalet alırlar, bu %5 komisyonu arsa sahipleri boşa vermiyorlar elbette ki çok katlı bina imarı karşılığında veriyorlar.! on binlerce dönüm bağ ve bahçenin imarı önceki belediye döneminde dört KATLI apartman yapılması için çıkar
Bu imar projesi Maraş sevdalılarını memnun etmez çünkü ormanlar, bağlar, bahçeler yok olup Maraş’ın en güzel mevki yok olacak manzaranın güzelliği betona bürünecekti ,kuzey çevre yolunun verdiği tahribat bunun küçük bir parçası ve o dönem komisyon üyeleri ve yandaşlarının kapattıkları arsaların dedikoduları ayyukaya çıkmıştı.

DÖRT KAT İMAR İZNİ ÇIKMASI ARSA TOPLAYICILARININ VE SAHİPLERİNİNDE İŞİNE GELMEMİŞTİ
Bu komisyon üyesinin AK Parti ile hiç bir bağı yokken nasıl olduysa önce Dulkadiroglu Belediyesinden Ak Parti kontenjanından belediye encümenine girer sonra sihirli el veya eller tarafından büyük şehir belediyesinin İMAR KOMİSYONUNA girmesi sağlanılır.

Bu komisyon üyesi şimdi ALIÇ SEKİ bölgesinde İMARA AÇILAN BÖLGEYE VERİLİN DÖRT KATLI BİNA İZNİNİ DAHA YÜKSEK KATLI APARTMANLAR yapılabilme mücadelesi veriyor.

PEKİ SEKİZ KATLI - ON KATLI APARTMAN İZNİ ÇIKARMI?
İman ehli olmayan imar komisyonu üyeleri çoğunlukta olursa bal gibi çıkar bu kıyım izni. Çünkü dünyalık haram zehir zıkkım epeyce rant var burada, Maksat Der ve Tolga Türk fed. olarak bu işlerin bizde takipçisi olacağız. Bizi mahkeme ile tehdit edenler bilsinler ki biz önce yüce ALLAHA güveniyoruz. Hukukcularımız olduğu gibi gönüllü olarak bize her türlü hukuki desteği vereceklerini bildiren bir hukukcu ordumuzun da olduğunu bildirirken sayıştayda dahil devletin bir çok önemli birimlerinde görev yapan Maraşlı hemşerilerimiz tarafından bize her türlü desteğin verileceğini de biliyoruz.!
Hodri meydan diyoruz.

NOT: Daha vakıf olduğumuz bir çok konu var daha nice al takke ver küllah meseleleri var. Zaman içinde size bunları da teker teker açıklayacağız.”