İŞTE ALİ GEMCİ'NİN O PAYLAŞIMI:

"Sayın başkan ben kendim gördüğünüz gibi sosyal medyada yazıyorum ve bu yazı ve diğer yazılarım herkese açık.!

Yazımı seven olur beni destekler. Yazımı beğenmeyen beni eleştirir bu gayet normaldir zaten bunları hazmedemeyen insanlar sosyal medyada yazmazlar.!

Yorumlarda küfür,hakaret olursa mahkeme yolu açılır. O yorumcuyu mahkemeye verip vermemekte yazı sahibinin uktesindedir.!

Şimdi bu yazıyı niçin yazdım.!

Geçtiğimiz günlerde ekmek dağıtan bir derneğin sayfasına yapmış olduğunuz bir yoruma yüzlerce yorum yapıldı.!

Bunlardan biri de asgari ücretle bir fabrikada çalışan bir kardeşimiz.

Bu kardeşimiz şu an maaş alamadığı için evinde zor durumda idi ve bu kardeşimiz bir bağa kazma işi için gittiği ilk gününde çalıştığı yerden bir telefon gelir ve bu kardeşimiz iş yerinde şefi ile görüşür ve sizin patronunu aradığınızı ve o yorumla ilgili şikayetçi olduğunuzu bildirmişsiniz.!

Siz demokratik yollarla seçilmiş bir STK başkanısınız tıpkı benim gibi.!

Niçin demokrasi ile geldiğiniz makamda anti demokrat bir tavırla asgari ücretle çalışan bir garibanın ekmeği ile oynama cüreti ve aymazlığı yaparsınız.!

Gücünüz yetiyorsa buyrun benimle uğraşın hangimizin sikleti daha ağır hangimizin boyu daha uzun buyrun bir tartılalım bir boy ölçülelim.!

Burdan sizi uyarıyorum o gariban kardeşimiz işinden, aşından olursa hem sizi hemde o fabrikanın adını ve sahiblerinin isimleri ile gazetemdeki köşe yazımda ifşa ederim. Bununla da kalmam sizlere karşı kamoyu oluşturur adam içine çıkamaz ederim.!

Size karşı çok doluyum çok bilesiniz.!

Bir garibanı işinden ve aşından etmek istediğiniz içindir yoksa size karşı herhangi bir husumetim ve garezim yoktur.!

Kamoyuna saygı ile ilan ederim."