Kanal Maraş'ta ihraç haberin doğru olduğunu ifade eden AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Meclis üyesi Ali Dökme, kararın ardından ise sosyal medyadan yazdığı mesajda tepkisini dile getirerek şunları söyledi:

"Kamuoyuna duyuru. Kanal Maraş haber sitesinde AK partiden ihraç edilme haberini gördüm. Doğrudur. 31.08.2018 tarihi itibariyle AK Parti kahramanmaraş il başkanı ve disiplin kurulu üyelerinin onayıyla partiden ihracım yapılmıştır.

"BAŞKALARI GİBİ, KASETİMİZ YOK, RANTIMIZ YOK"
Bağımsız meclis üyeliğim devam etmektedir. Allaha Şükür birileri gibi kasetimiz yok ses kaydımız yok hırsızlıgımız arsızlığımız yok rantımız yok sadece ve sadece hakkı savunmamdan adaleti savunmamdan haksızlıklara karşı durmamdan, rantiyecilerin işlerine çomak sokmamdan dulkadiroğlu ilçemizin daha iyi hizmet alması için Bertizli hemşerilerim haklarını savunduğum ve mücadele ettiğim için birilerinin işine gelmedi haksız ve bir mazeret olmaksızın çok sevdiğim 2002 yılından beridir hizmetine gece gündüz koştugum AK pardimden ihraç edildim. Tüm kamu oyuna duyurulur. Genel merkeze itiraz edeceğim bakalım neyler neylerse mevlam güzel eyler. Allaha şükür alnım ak başım dik sayğılarımla.."