Duyarlı Maraşlılar sosyal medya hesabından Akif Diş yaptığı paylaşımda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e eleştirilerde bulunarak, ''Hayrettin Güngör Bey.. Sizi o koltuga oturtan halk, sizi o koltuktan öyle bir indirir ki... Bırakın sehirde dolaşabilmeyi, Aksu köprüsünden bile giremezsiniz şehre...'' dedi.

Akif Diş'in Duyarlı Maraşlılar sayfasındaki paylaşımı şu şekilde;

''Sayın Hayrettin Güngör Bey

Meşgul ettiğiniz makamın gereğini yapamadığınızı üzüntüyle seyrediyorum.

Takdir edersiniz ki, o makamı bileğiniz hakkıyla mücadele vererek kazanmadığınızı, arkanızdaki gücün etkisi ve o güce gönül vermiş Maraş halkının destekleriyle o koltukta oturduğunuzu umarım hatırlıyorsunuzdur.

Koskoca bir şehrin Riyaset makamını temsil edeceksiniz, 

Kadim bir şehrin Şehremini olacaksınız ama tebaanızla, halkınızla hatta personellerinizle uğraşıp, onları ya sürgün edeceksiniz veya görevine son vereceksiniz.

Yok öyle bir dünya.

İnsanların sevgisini muhabbetini güvenini kazanma yerine, bu şekildeki tutumlarınızla, sizi o koltuğa oturtan insanları kırıp incitirseniz halkın gözünden düşeceğinizi ve o koltuğu bir daha rüyalarınızda görebileceğinizi hatırlatmak istiyorum.

Yörükselim mahalle muhtarı Akif Neşnat beyi pek tanımam.

Yörükselim mahallesinde ikamet eden tanıdıklarımdan ve bilhassa garip gureba ailelerden edindiğim bilgiler doğrultusunda mahallesi için gayret sarf eden, mahallesinin ihtiyaçları için mücadele veren bir muhtar olduğunu öğreniyorum.

Mahallesinin bir ihtiyacını kendi şahsi sayfasında dile getirdiğinden dolayı, belediyedeki görevinden ihraç etmenizi esefle kınıyorum.

Amirlerine karsı hakaret etmesini bahane göstermeniz de apayrı bir komedi.

Ayrıca babası muhtar olan bir genç kardeşimizin cimere yazdıklarından dolayı babasını makamınıza çağırtıp hakaretlerle uyarıda bulunduğunuzu duydu tüm Maraş halkı.

Bu mudur Şehremini olmak.

Bürokrasiden geldiğiniz için siyasî davranmayı bilemediğiniz apaçık aşikâr.

Siyasî olabilseydiniz şayet, o kişilere hakaret edeceğinize o kişilerin gönlünü alır, yanlış anlaşılan konular hakkında açıklama yapar, kimseyi de incitmezdiniz.

Kulağınıza küpe edeceğiniz bir hatırlatmada bulunayım size.

Şayet sizin arkanızdaki güç olmadan secime girseydiniz, o hakaret ettiğiniz ve isine son verdiğiniz muhtarların mahallelerinden aldığı oy sayıları kadar oyu, bırakın mahalleyi tüm şehir halkından bile alamazdınız.

Siz bu tutumlarınızla devam ederseniz şayet,

Sizi o koltuğa oturtan halk, sizi o koltuktan öyle bir indirir ki...

Bırakın şehirde dolaşabilmeyi, Aksu köprüsünden bile giremezsiniz şehre...

Sıradan bir vatandaş olarak, siyasî muhalefet yamamaksızın, kardeşine bir şekildeki yaptığım uyarılarımı dikkate alacağınızı umuyorum.

Selamlar...'' ifadelerini kullandı.