Mahir Ünal Türkiye’nin huzura ve güvene kavuştuğunu ancak Suruç’taki saldırı ile bu ülkede şiddetten, terörden beslenen, silahı ve şiddeti çözüm olarak gören hain terör örgütünün zihniyeti hala bazen kıpırdanmalarda bulunduğunu ifade etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Valiliğinde protokol ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşma törenine katıldı. Binlerce vatandaşın ve protokolün katıldığı törende birlik beraberlik mesajı verildi. Bayrama buruk girildiğinin altını çizen Ünal “Bugün bayramı biraz kutluyoruz. Dün bildiğiniz gibi Suruç’ta milletvekilimiz İbrahim Halil Yıldız kardeşimiz çirkin, hain bir saldırıya uğradı. Kardeşini kaybetti ve 3 ağabeyi bir yeğeni ağır yaralandı.” dedi.

Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal konuşmasına şöyle devam etti:

“Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Tüm İslam aleminin, ülkemizin, Kahramanmaraş şehrimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Bugün bayramı biraz kutluyoruz. Dün bildiğiniz gibi Suruç’ta milletvekilimiz İbrahim Halil Yıldız kardeşimiz çirkin, hain bir saldırıya uğradı. Kardeşini kaybetti ve 3 ağabeyi bir yeğeni ağır yaralandı. Maalesef  bu ülkede şiddetten, terörden beslenen, silahı ve şiddeti çözüm olarak gören hain terör örgütünün  zihniyeti hala bazen kıpırdanmalarda bulunuyor. Bildiğiniz gibi özellikle bölgede huzurun sağlanması  ve bölge halkımızın güveni açısından terör hem şehirlerden hem kırsaldan temizlendi. Aynı şekilde de  kaynağında da terör şuan kurutuluyor. Bu açıdan milletimiz rahat olsun. Türkiye huzura ve güvene kavuşmuştur. Bu tür hala eski alışkanlıklarına devam eden örgüte müzahir bazı grupların şiddet eğilimleri gerektiği şekilde karşılık  görecektir. Türk yargısı gerektiği şekilde bunlara karşı gerekeni yapacaktır. Ben buradan tekrardan  hepinizin bayramını kutluyorum. Ve ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."