Milletvekili adaylarının ardından kürsüye gelen Mahir Ünal, 24 Haziran’da yapılacak seçimin önemini vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Yeni bir başlangıç için 24 Haziran son dönemeçtir" dedi.

Aday tanıtım toplantısı bitiminde Kanal Maraş'a özel olarak konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, şunları kaydetti, "Öncelikli olarak 24 Haziran milletimize, vatanımıza hayırlı uğurlu olsun. Gördüğünüz gibi Kahramanmaraş her zaman ki gibi şahlanıyor. Kahramanmaraş Recep Tayyip Erdoğan söz konusu olduğunda, AK Parti söz konusu olduğunda her zaman Recep Tayyip Erdoğan'ın kırmızıçizgisi olarak görmüştür. İlk günden itibaren hep Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durmuştur ve en büyük desteği de Kahramanmaraş vermiştir. İnşallah Kahramanmaraş bu defa yeni bir şey yapacak, biz 24 Haziran'da cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği veren büyükşehir olacağız. Ve en büyük, en çok oyu alan AK Parti olarakta Kahramanmaraş olacak. Bizim düşüncemiz şudur ki; Kahramanmaraş temsil anlamında Türkiye Büyük Millet Meclisin ‘de en iyi şekilde temsil edilecek, Allah'ın izniyle. Özellikle yeni bayrak yarışı ile birlikte bayrağı devralan yeni arkadaşlarımız Kahramanmaraş'ı daha ileriye taşıyacaklar" dedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ ADAYLARINDAN KISA AÇIKLAMALAR

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı AV. Ahmet Özdemir konuşmasında, "Tabii ki önce genel başkanımıza bundan dolayı minnettarlığımı söylemek istiyorum. Bu kolay bir iş değil bu ağır bir sorumluluk aslında, bu ağır sorumluluğu yerine getirmek için elimden geldiğince mücadele edeceğim. Ahlakla, edeple ve çok çalışarak bu bana lütfedilen makamın gereğini yerine getireceğim" ifadeleri kullanırken, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Mehmet Cihat Sezal ise, "Şimdi milletvekili adaylarımızın hepsi birbirinden kıymetli, bir şekilde vatanımıza milletimize hizmet etmiş insanlar. Teşkilattan çıkmış olmak bize gurur verici, uzun zaman emek verdik artık şehrimiz için, milletimiz için, vatanımız için çalışma zamanı. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde en iyi sonucu almak adına hem şehrimizde hem ülkemizde var gücümüzle çalışacağız. Seçim sonuçlarının çok iyi çıkacağını düşünüyorum hem memleketimiz için hem şehrimiz için hem ülkemiz için, iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" söylediler.

AK Parti’nin tek bayan Kahramanmaraş Milletvekili adayı Habibe Öçal ise yaptığı açıklamada, "Tabii ki burada bir millet iradesini gördük, teşkilatların gücünü gördük inşallah bu millet iradesi sandığada yansıyacak. Dediğimiz gibi güçlü Türkiye, yeni Türkiye inşaasında Maraş'ın nasıl bir insiyatif aldığını, irade gösterdiğini 24 Haziran'da hep beraber göreceğiz diyorum" şeklinde konuştu.