27. Dönem AK Parti  Milletvekili Adayı Habibe Öçal, partisinin Kahramanmaraş’ta başarısı için ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak geziyor. Sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayan Öçal, çalışmalarının gecenin geç saatlerine kadar sürdürüyor.

27. Dönem AK Parti  Milletvekili Adayı  Habibe Öçal, Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı ve teşkilatlarla birlikte, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı  Arslanbey  ve Yahya Kemal Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Habibe Öçal; " 24 Haziran seçimlerinde kadınımızla, erkeğimizle, gencimizle bir olacağız hiç kimseye fırsat vermeyeceğiz,  Paravan ve taşeron partilere prim vermeyeceğiz, Yara da bizde merhem de bizde. " diyerek konuştu.

Sonrasında ise, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, Türk İslam Karakoç ve Mehmet İlker Çitil’in de katıldığı, Atık Su Arıtma tesisinin, Dünya Çevre Gününde toplu açılış törenine katıldı.

Açılış programın ardından 27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı  Habibe Öçal, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ile birlikte demirciler çarşısı esnaflarını ziyaret edip hayırlı ve bol kazançlar temennisinde  bulunarak, 24 Haziran seçimleri için destek ve dualarını istediler.

Akşam ise, 27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Habibe Öçal, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nca her yıl düzenlenen Geleneksel İftar Programı, 'Maraş Dondurması' Coğrafi İşaret Tescil Belgesi Takdim Törenine katıldı.