27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Habibe Öçal, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamından Onikişubat ilçesinin mahallelerini ziyaret etti.

27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Habibe Öçal ile AK Parti Onikisubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ve AK Parti Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil eşliğinde, Suçatı, Şahinkayası, Döngel ve Çevre Pınarı mahallelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, mahalle halkının görüşleri alındı, sıkıntıları konuşuldu. 24 Haziran seçimleri için destek ve dualar istediler

27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Habibe Öçal "Amacımız halkımıza hizmet etmektir. AK Parti olarak halkla bütünleşmiş bir kimliğimiz var.  Sizleri en iyi şekilde temsil edeceğimizden şüpheniz olmadığını geçtiğimiz dönemlerde en iyi şekilde gösterdiniz. 24 Haziranda da aynı iradeyi göstereceğinizden endişemiz yok. Önümüzdeki seçim yeni bir sistemin başlangıcı olması adına büyük önem taşımaktadır. Bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıktığımızda Türk Milletine kimsenin diz çöktüremeyeceğini  biliyoruz" ifadelerini kullandı.