AK Parti 27. Dönem 2. Sıra Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, 24 Haziran Seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına kırsal mahalleleri ziyaret ederek devam etti.

SABAHTAN SAHURA DURMAK YOK YOLA DEVAM

Dulkadiroğlu İlçesinde seçim çalışmalarını sürdüren 27. Dönem Ak Parti Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir beraberinde İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensuplarının eşliğinde ilçenin kırsal mahalleleri olan Beşenli, Kazanlıpınar, Küçüknacar, Kuzucak, Bulanık,Peynirdere,Yusufhacılı ve Dereköy mahallelerini ziyaret ettiler.

Milletvekili Adayı Özdemir, "Halkımızın konuya vakıf olduğu ve dönen oyunların farkında olduğunu belirtti. Ak Parti siyasetinde tüm vatandaşlarımızı bir karşılığı olduğunu ve bu karşılık karşısında bir planın olduğunu belirten Özdemir, 2071 yılını belki bizler göremeyeceğiz ama çocuklarımızın doğmamış çocukları görecek. Bakın Recep Tayyip Erdoğan siyasetinde daha kendisi belli bir yaşa gelmemiş çocukların bile geleceği planlanıyor. Böyle bir lidere oy verilir, böyle bir lidere sahip çıkılır, böyle bir liderin arkasında durulur. Siz zaten duruyorsunuz ona bir şey demiyorum ama bazıları vatandaşımızın kafasını karıştırıyor. Yok ekonomi kötüye gitti yok dolar arttı diyerek. Yok Cumhurbaşkanımızı seviyoruz ama Ak Partiye oy vermeyeceğiz. Bu tuzaklara genç kardeşlerimiz düşmesinler. Buna meydan vermeyelim" diye konuştu.

Mahalle ziyaretlerinin ardından Birlik Vakfı tarafından organize edilen İftar Programına katılacak olan heyet kırsaldan ayrıldı.