AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile beraber Cuma namazını kıldıktan sonra okulun yapmış olduğu çalışmaları gördü.

Milletvekili Özdemir Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Lisesi'nde yer alan tesiste ok atma fırsatınıda kaçırmadı.

Okçuluk spornun önemine vurguda bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, ''Bugün Cuma namazımızı Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip okulumuzda öğrencilerimizle birlikte kıldık. Öğrencilerimizin uygulama sınıfı aynı zamanda. Cuma namazında bir öğrenci kardeşimizde uygulamasını yapmış oldu onu da izledik. 

Hocamızın, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün, okul müdürümüzün burada öğrencilerimizin yetişmesine yönelik çok ciddi çalışmaları var.

Aslında birazda bunun farkında olsunlar istedik o yüzden burdayız destek olduğumuzu göstermek istedik. Şunu gördük eğitim var hem öğretim var hem sportif aktivite var yani bir insanın yetişmesi ile ilgili her yönde okul düşünülmüş her şey var içerisinde. 

Hocalarımız, Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz burda aslında çok güzel işler yapmışlar. Bazı işlerin güzelliği yapıldığı anda belli olmuyor maalesef yıllar geçtikten sonra orada yetişen çocuklar şehirde söz sahibi olmaya başlayınca kalitesi ortaya çıkıyor. Ama biz şimdidden bunun farkında olduğumuzu bilsinler istiyoruz o yüzden geldik. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum emeklerine sağlık.

Şimdi ok atmak atabilmek her Türk çocuğunun içinde herkesin içinde bir heyacandır herkes onu yapmak ister. Kiminin zamanı olmaz kiminin imkanı olmaz. Şimdi biz de bu fırsatı bulduk ama ben zaten geleneksel ok yayım vardı. Zaten zaman zaman atıyordum. Bugün hocalarımız söyleyince o fırsatı da kaçırmak istemedim ama şunu söyleyebilirim herkes bu spora biraz eğilim gösterir işte ata binmeye. Çok keyifli bir iş çocuklarımıza  söylüyorum fırsat buldukça şehir de bu tesisler de artıyor yani bugün okulda var ama başka yerlerde de yavaş yavaş artıyor bunu yapsınlar enerji, heyacan atmak için çok güzel bir alan.'' ifadelerini kullandı.