24 Haziran seçimlerine 2 gün kala seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Av. Ahmet özdemir, seçim çalışmalarını sürdürdü. 

Gittiği her yerde destek sözü alan Özdemir, kentteki yerel çarşısı esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 24 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Müslüman coğrafyaları için önemini anlattı. Kucaklaştığı vatandaşlardan tam destek sözü alan Özdemir, vatandaşların isteğini kırmayarak bol bol fotoğraf çekindi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Özdemir ziyarete ilişkin şunları söyledi:

"Esnafımız bize '24 Haziran'a kadar çok çalışın' diyorlar. Ama Rıdvan Hoca Yeraltı çarşımızında bazı beklentileri var. Uzun süredir ben bu çarşıya geliyorum ve bazı beklentilerin bir kısmının şikayetlerini duydum ve yardım talebleri oldu. Bende Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onikişubat Belediye Başkanımızla görüştüm. Aslında çok güzel ve alış-verişe uygun bir mekan ama zeminin ve tavanın yapılmasını istiyorlar. İnşAllah Büyükşehir Belediye Başkanımız zeminin yapacağını söyledi. Onikişubat Belediye Başkanımızda buranın tavanın yapacağını söyledi. Bizde bunun takipçisi olacağız. Çünkü; Bu esnaf kardeşlerimizden çok büyük bir destek görüyoruz. Bizimde onlara bunun karşılığını vermemiz gerekir. İnşAllah önümüzdeki hafta bunun takipçisi olup onların bu beklentilerini gerçekleştireceğiz. Seçimin genel görüntüsüyle ilgili dünkü mitinginden sonra Kahramanmaraş'ın Cumhurbaşkanımıza desteğini gördükten sonra 24 Haziran'ın hem Kahramanmaraş'ımız hemde Türkiyemiz için çok iyi bir seçim olacağını düşünüyorum"