AK Parti Kahramanmaraş 2. Sıra milletvekili adayı Av. Ahmet Özdemir, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Özdemir, vatandaşların AK Parti'den bir şikayeti olmadığını belirtti.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçesi'ne bağlı Sakarya Mahallesi'ndeki esnaflarını ziyaret ederek kapı kapı dolaşmaya devam ediyor. 

Özdemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada vatandaşların AK Parti'den şikayetli olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Bugün Dulkadiroğlu bölgemizde, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve İlçe yöneticisi arkadaşlarımızla birlikte geziyoruz. Yine esnafımızın halini ve hatrını soruyoruz. Gördüğümüz kadarıyla milletimizin AK Parti'den bir şikayeti yok. Ama zaman zaman yerelle ilgili ve şahsi olan istekleri olan vatandaşlarımız var. Bunlarıda dinliyoruz, AK Parti'nin siyaseti milletini sorunlarını çözmektir. Aramızdaki bu karşılıklı ilişki ve diyalog onları ve bizleri daha çok memnun ediyoruz. Onları dinlediğimiz için yaptığımız işten haz alıyoruz. Bu ilişkimiz İnşAllah 24 Haziran'dan sonra çok kuvvetli ve başarılı bir seçim çıkacağına inanıyorum"

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ise, "AK Parti Kahramanmaraş 2. Sıra Milletveli adayımız Ahmet Özdemir ile birlikte Sakarya Mahalesi'ndeki çarşımızı geziyoruz. Buradaki esnaflarımızın halini ve hatrını soruyoruz. Onların problemlerine çare bulmaya çalışıyoruz. Seçime 17 gün kaldı. Bu 17 günlük bir süreci çok iyi bir şekilde değerlendirerek daha önceki seçimlerde olduğu gibi Dulkadiroğlu İlçemizde rekor oylarla İnşAllah vekillerimizi Ankara'ya göndermek istiyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalardan vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın ilgisi bizi memnun etmektedir. AK Parti iktidarlarıyla milletvekillerimizle Kahramanmaraş'a hizmet vermeye devam edecektir" şeklinde konuştu.