AK Parti Kahramanmaraş'ın tek kadın milletvekili adayı Habibe Öçal, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. 

AK Parti Kahramanmaraş 27. Dönem Milletvekili Adayı Habibe Öçal,, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için çalışmalarına devam etti. Çarşıdaki esnafla bir araya gelen Öçal, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini istedi.

Çalışmaları değerlendiren milletvekili adayı Habibe Öçal çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini söylerek şunları söyledi:

"Bugün çarşı-pazar şeklinde esnaflarımızı ziyaret ettik. Aynı zamanda müşteri olarak alış-veriş yapan halkımızla da temaslarda bulunduk. Edindiğimiz gözlemlerimiz şu; Halkımız tam destek veriyor, özellikle de kadınlarımızın desteği bizi ziyadesiyle mutlu etti. Onlar millet iradesinin, milli iradeye sahip çıkma noktasında oldukça sağlam adımlarla ilerliyorlar. Bu noktada şuan Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Bey'de burada, bu ziyaretlerde şunu da gördük, halkın yerel hizmetlerden de memnuniyetini gördük. Bu da ziyadesiyle bizi umutlandırdı, inşallah bu şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz, elimizden geldiğince esnafımıza halkımıza ulaşmaya çalışacağız."

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Habibe Öçal'a Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve partililer eşlik etti.