AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, görevden alındı. Cesur, yaptığı ilk açıklamasında "Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızla Yaptığımız İstişareler sonucu ayrılıyorum." dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'la yol yürümekten ve bu davaya hizmet etmekten gurur duydum ve duyacağım. Şehrime, ülkeme ve milletime bulunduğum her konumda hizmet etmeye de inşaallah devam edeceğim. Yaklaşık ikibuçuk yıldır yürütmekte olduğum Ak Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimden Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızla yaptığımız istişareler sonucu ayrılıyorum. Bu süreçte birlikte yol yürüdüğümüz tüm dava arkadaşlarıma emek, çaba ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Alınan bilgiye göre; İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, İl binasında partililerle vedalaşırken gözyaşlarına hakim olayarak ağlayarak veda etti.