Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın muhtarlar ile düzenlenecek programa katılmak üzere yola çıkan konvoyda kaza oldu. Kahramanmaraş milletvekilleri Habibe Öçal ile İmran Kılıç'ın da bulunduğu, 3 araç Narlı Kavşağında kaza yaptı. Yaşanan kazada Milletvekili Habibe Öçal ve İmran Kılıç hafif şekilde yaralandığı bildirildi. 

Kaza, Pazarcık ilçesi Narlı Mahallesi civarında meydana geldi. Milletvekillerini taşıyan konvoyda, önlerine çıkan traktöre çarpmamak için yapılan ani fren sonrası zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada, milletvekilleri Habibe Oçal ile İmran Kılıç hafif yaralandı. Kazada hafif yaralanan milletvekilleri hastanede kontrol amaçlı tedavi olurken, Mahir Ünal da gelerek vekillerle yakından ilgilendi. Kontrol amaçlı muayenenin ardından her iki milletvekili de taburcu oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal yaşanan trafik kazasına ilişkin yaptığı açıklamada, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Habibe Öçal ve imran Kılıç'ın Türkoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldığını ve burada yapılan ilk tedavilerinin ardından durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Ünal ayrıca, AK Parti kahramanmaraş Milletvekilleri Öçal ve Kılıç'ın Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesine sevk edildiğini ve bir süre kontrol altında kalacağını açıkladı.