Kanal Maraş’ın kısa bir süre önce yayın hayatına koyduğu, “Açık Masa” tartışma programı, konuları ele alış biçimi ve her şeyin konuşulmasıyla halk tarafından çok beğenildi. Tüm sosyal medya platformlarından aynı anda başlayan canlı yayın, belirlenen konuların arka planlarını işlemesi ile de internet üzerinden en çok aranılan programların başında geliyor. 

Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan ve canlı bağlantı konuğu Mehmet Bağrıaçık ile dünkü yayını yine kitlelerin en çok aradığı ve izlediği program oldu.

BOMBALAR TEK TEK PATLADI 
Mustafa Karaaslan dünkü yayında, 15 Temmuz Millet Bahçesine giderek şehitlerin isimlerinin çakılı olduğu levhaların silindiğini ve bahçenin içler acısı halini bir kez daha dile getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’un Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör arasında geçen su polemiği, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin yaptığı usulsüzlüğün Sayıştay raporlarına yansıması, yine Büyükşehir Belediyesince Hayrettin Güngör’e muhalif olan kim varsa ona cevap vermek için sahte sayfa, trol hesaplar ve bir sosyal medya ekibinin kurdurulduğu ve son olarakta, Devlet Bahçeli’nin Meral Akşener'e eve dön çağrısı yapması ve Meral Akşener’inde araç içinde: “Evime dönüyorum” demesi konuları konuşuldu.