Deneyimli bir ekip tarafından hazırlanarak ekrana gelen Açık Masa programı, her hafta toplumun bir başka kanayan yarasına parmak basıyor… Araştırmacı ve soruşturmacı gazetecilik ilkeleri gereği hazırlanan programda haksızlıklar, karanlıkta kalanlar, gerçekler ve halk sağlığını ilgilendiren her ne varsa bir bir gün yüzüne çıkarılmaya devam ediyor. Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan'ın sunumuyla ekrana gelen Açık Masa'da sorulmayan soruluyor, konuşulmayanlar konuşuluyor.

Canlı yayın ile ekrana gelen programın moderatörlüğünü Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan'ın bu haftaki konukları Kahramanmaraş'ın yakından tanıdığı siyasetçi ve iş adamı Mehmet Bağrıaçık, Eski Kahramanmaraş MHP İl Başkanı ve Türkiye Sıfır Atık Geliştirme Derneği Başkanı (TÜSAD) Ömer Özkan ile Araştırmacı-Yazar Dr. Gökhan Gökşen oldu.

Dün akşam Kahramanmaraş'ın en önemli sorunları haline gelen ve kentte oldukça büyük tepki toplayan Maraş Kalesi'nden siyasete kadar herşey konuşuldu.

Geçmiş dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç tarafından yapımı tamamlanan Kuzey Çevre Yolu’nun ismi için MHP'li Ömer Özkan'dan MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'nin isminin verilmesi önerisi geldi.

'DEVLET BAHÇELİ OLSUN'
Özkan, ''Kuzey çevre yolu'nun ismi için Devletimizin önemli bir değeri olan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin adını Kuzey Çevre Yolu'na verilmesini talep ediyoruz, bekliyoruz. Kanal Maraş aracılığıyla ilgililere duyuruyoruz.'' dedi.

'AK PARTİ'YE OY YOK'
Son zamanlarda ise AK Parti'de bir krizin olduğunu ve halk ile bağının tamamen kopardığını dile getiren siyasetçi ve iş adamı Bağrıaçık ise, ''Gelecek seçimlerde AK Parti'ye oy vermeyeceğim. Sadece ben Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğim. Bunu da böyle bilsinler.'' dedi.