Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kahramanmaraş ve Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kahramanmaraş ve Gaziantep çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Osmaniye, Hatay ve Kilis çevreleri ise hafif yağmurlu geçmesi beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Bölge genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi beklenmektedir. İç ve kuzey kesimlerde gece sıcaklıklarının çok düşmesi beklenmektedir. 

RÜZGAR: Sabah saatlerinde, Batı ve kuzeybatı yönlerden hafif zaman zaman orta, kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli esmesi tahmin ediliyor. Öğle saatlerinden sonra Mersin ve Adana için doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif esmesi beklenmektedir.

UYARILAR: Doğu Akdeniz’de rüzgarın sabah saatleri arasında (08.01.2019 21:00 TSİ 09.01.2019 09:00 TSİ) batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edildiğinden başta denizcilerimiz olmak üzere ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.