Yaz aylarında iddialı olmaya başlayan Show TV, ismini 'Kırmızı Kamyon' olarak değiştirdiği 'Kahraman Babam' dizisini izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Kahraman babam, babasının kızı için verdiği mücadeleyi ekrana taşıyacak, itfaiyecilerin zorlu hayatını seyirciyle buluşturacak. Kahraman Babam'nın merakla beklenen ilk bölümü yayınlandı mı? Kahraman babam ilk bölümde ne olacak? Diziye ilişkin detaylar haberimizde...

KAHRAMAN BABAM 1.BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

Show TV, daha önce yaz aylarında yayınlanan Kırmızı Kamyon'un devamı niteliğinde olup, bu akşam seyircisini 'Kahraman Babam' dizisiyle buluşturuyor.

Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya, 'Kahraman Babam' dizisinin senaryosunu birlikte yazarken, yönetmen koltuğunda Osman Kaya oturuyor. 10. ev imzasıyla Show TV ekranına gelen "Kahraman Babam", baba ve kızının duygu yüklü hikayesini ve kahraman itfaiyecilerin zorlu mücadelesini ekrana getirdi.

Kahraman Babam dizisinin kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır gibi sevilen isimler paylaşıldı; Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Debilek, Burak Alya Debilek Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Hağur Altmirdım, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır.

Kahraman Babam bu akşam 20:00'de Show TV ekranlarında oynamaya başlayacak.

Kahraman Babam 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İlk bölümde kahraman babama ne olacak?

Kahraman Baba bu akşam dizinin ilk bölümünde ilk kez seyirci karşısına çıkacak. İlk bölüm fragmanına göre kahramanlarım dizisinde; karısını ateşten çıkaramayan Uğur, hayatındaki bu dönüm noktasından sonra karısını gömecek. Uğur bu trajik olaydan sonra kızı Omrum'u kaybedecek ve Omrum'u eşi ve ailesiyle birlikte terk edecektir. Uğur'un karısı Jem'in kardeşi, kız kardeşinin ölümünden Uğur'u sorumlu tutar ve en yakın arkadaşı Uğur ile düşman olur ve yan yana birçok hayat kurtarır. Kızını elinden almak isteyen Uğur, harekete geçecek ve Jem ile yasal bir savaş başlatacaktır.

"Kahramanım Babam" dizisinin ilk bölümünde çıkan yangında Uğur ve arkadaşlarının büyük başarısına rağmen Uğur bir yıl önce tanıştığı adamla o korkunç ana geri dönecektir. devam etmekte. ilerleme. Uğur, kundaklama çetesini takip etmek için ilk ipucunu bulacak, karısını kaybetmesine neden olan yangının failini bulmaya ve kızını geri almaya çalışacaktır. Mahkeme tarafından atanan adli psikolog Yonca, Uğur'un mücadelesinde etkili olacak olsa da Cem'in ailesi ikilinin barışmasını göz ardı etmeyecektir.