Kağıt Ev 2. bölüm full tek parça izle! Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘Kağıt Ev’, 26 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'de 2. bölümüyle ekranlarda yerini aldı.

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu ‘Kağıt Ev’in oyuncu kadrosunda ise; Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.

İlk bölümün reytingleri pek de tatmin etmemişti. Ancak dizinin bu pazartesi günü ikinci bölümü ile daha iyi sonuçlar alması beklentisi yüksek. Hikayesi bir hayli ilginç olan dizide güçlü oyunculuk performansları da öne çıkıyor. Peki dizinin 2. bölümünde neler yaşandı.

(Kağıt Ev'in 7. bölümünü Star TV'nin resmi internet sitesine veya Youtube kanalından full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz)

KAĞI EV 7. BÖLÜM FULL İZLE

Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert, büyük kızları Cemre ve küçük kızları Melisa ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.