Juventus, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında evinde Lyon'u konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni tip corona virüsü salgını nedeniyle ertelenen son 16 turu rövanş maçında Juventus ile Lyon karşı karşıya gelecek.

Kritik Mücadele de Juventus ile Lyon Maçı 7 Ağustos Cuma günü saat 22:00'de başlayacak olan maçı hakemi Almanlı Felix Zwayer yönetecek.

Karşılama Allianz Stadyumu'nda oynanacak ve beIN Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Serie A'yı şampiyon olarak bitiren Juventus skor dezavantajıyla çıkacağı maçta rakibini eleyerek çeyrek finale çıkmak istiyor.

İlk maçta iyi bir futbol ortaya koyarak Juventus'u 1-0 mağlup eden Lyon da bu avantajını koruyarak adını çeyrek final yazdırmanın peşinde olacak.

Bu turu geçen taraf, çeyrek finalde Manchester City - Real Madrid eşleşmesinin galibiyle rakip olacak.

Juventus’ta De Sciglio ve Douglas Costa sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Paulo Dybala'nın durumu ise şüpheli.

Lyon’da ise Youssouf Kone ve Kenny Tete'nin durumu maç saatinde belli olacak.

JUVENTUS LYON İLK 11:
Juventus:
Szczęsny, Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro, Bentancur, Pjanic, Rabiot, Bernardeschi, Higuaín, Ronaldo

Lyon: Lopes, Denayer, Marcelo, Marçal, Dubois, Caqueret, Guimaraes, Aouar, Cornet, Depay, Dembele

Juventus - Lyon canlı izle. Juventus - Lyon beIN Sports 1 izle. Juventus - Lyon TV izle. Juventus - Lyon bedava maç izle. Juventus - Lyon canlı maç izle. Şifresiz Juventus - Lyon maçı izle. Kesintisiz Juventus - Lyon maçı izle. Juventus - Lyon izle. Juventus - Lyon Selçuksports izle. Juventus - Lyon Taraftarium izle.

Juventus - Lyon, Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, TrGoas, sopcast, trgoals, taraftarium, Stadium24, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.